Amarula 50ml

110 ден

Од Фалаборва, Јужна Африка до продавање во над 100 земји ширум светот, приказната за кремот Амарула е една од неверојатно достигнување и издржливост. Тогаш не е изненадување што Amarula Cream освои бројни награди низ целиот свет затоа што навистина е единствен. Но, за Amarula Cream, не се работи само за наградите, туку и за многуте достигнувања што Amarula ги постигна за да го смести меѓу најдобрите брендови за ликер во светот.