Amstel пакет 0,5 х4 во фолија

ден

Состојки: вода, Јачменов слад, хмељ
• Нето-КОЛИЧИНА 4 x 500ml
• Пастеризирано
• Екстракт: 11,2%
• Алкохол 5%
• Да се чува на темно и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина • Употребливо до: Означено на дното од лименката
• Произведува и полни: Пивара Скопје АД
• Произведено под надзор на Amstel Brouwerij B.V., Амстердам, Холандија