Beefeater dzin blood orange 0,7Л 37,5%

1,045 ден

Beefeater Blood Orange Gin е нов џин од семејство на Beefeater, со изразен вкусо и аромата на црвениот портокал, совршено избалансиран со класична нота на смрека.

Состав: алкохолен дестилат од 9 различни растенија меѓу кои: смрека, коријандер, бадеми, лимонова кора и изразена арома на црвен портокал.

Алкохол: 37,5%.

Енергетска вредност: 100 ml = 935 kj/230 kcal.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Бифитер дестилерија.

Земја на потекло: Англија.