Baileys irish cream 0,7+mersi cokolado

1,050 ден

Baileys Original Irish Cream е број еден ликер во светот, и истиот има освоено повеќе медали на натпреварот во Сан Франциско World Spirits од која било друга марка ликер, и добива медал секоја година од 2003 година.

Baileys Original се користат само состојки со највисок квалитет: ирско виски од избрани производители со докажан квалитет и природно органско кравјо млеко. Вкусот на премиум вискито е надополнет со ноти на свеж млечен крем, зрна какао и божествена ванила кои се дел од тајниот рецепт. Заедно, овие состојки создаваат добро позната, наградувана сензација за вкус.