BIP Light Beer 0.5L

ден

„BIP Light Beer“  е бренд на светло пиво, спакувано во шишиња од 0,5 литри. Лесните пива генерално имаат помала содржина на алкохол во споредба со обичните пива и често имаат помалку калории.