BOVIN, A`GUPKA 0.75L

3,690 ден

Неодоливо вино од доцна селективна берба на дехидрирани гроздови од сопствените насади. Интензивна боја на рубин и гранат, нуди богатство oд ароми на зрело овошје и темна чоколада. Со полно тело, комплексно и импресивно, го преплавува вкусот, продолжувајќи го задоволството со долг послевкус. Погодно е за спарување со различен тип на храна, зреено сирење, месо на скара, особeно дивеч.