Brzanov Cabernet Sauvignon 2018 0,75L

650 ден

Вино Brzanov Cabernet Sauvignon 0,75L

Сорта на грозје: Каберне Совињон.

Регион: Повардарие.

Боја: рубин црвена.

Арома: црвено шумско овошје.

Алкохол: 14,3%.