Gin Larios 12 0,7l

1,150 ден

Покрај доминантната лимонска нота, во носот секогаш има навестување на цвет од портокал. Морско оревче и ангелика се способни да привлечат внимание со својата нијансирана пикантност. Се додава малку горчлива и сува смрека, која е главната компонента на овој џин, но дискретно останува во позадина.