Gin Larios Dry 1l 37,5%

ден

Овој џин се произведува во Шпанија и е апсолутен лидер на пазарот во сопствената земја. Лариос џин е првиот џин направен во Шпанија. Процесот на производство се состои од двојна дестилација во клипот за дестилација на бакар.

Производството со висококвалитетни состојки како што се агруми, коријандер, цимет, бобинки од смрека и овошни нијанси се комбинираат со малата горчина на горчливото портокалово цветниот флукс прекрасно се усогласуваат со зачинетите ароми на коријандерот.