Gin Larios Rose 0,7l

1,040 ден

Премиум џин Larios Rosé Mediterránea се придружува на успешната палета на овој традиционален шпански производител. Историјата на добро познатиот бренд датира од 1866 година. До денес, Larios гарантира големо задоволство со своите вкусни џинови – со Larios Rosé Mediterránea добивате медитерански деликатес кој уверува со ароми на јагоди зрели од сонце и други извонредни ботанички производи.

Лариос Розе комбинира состојки како дива смрека, цитрус и типични медитерански нијанси со зрели јагоди. Добиениот профил на вкус не само што е посебен, туку и неизмерно мазен. Двапати дестилиран и потоа рафиниран со извонредни ливчиња од роза, резултатот е џин со извонреден, благ и интензивен вкус.