Gordons Gin 0% Alcochol Free 0,7l

1,299 ден

Направен со користење само на најдобрите дестилирани ботанички производи, исто како и оригиналниот Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s 0,0% го обезбедува храбар карактер со смрека што би го очекувале од Гордон.

Совршена алтернатива без алкохол на вашиот вообичаен избор на Gordon’s & тоник.

0,0% алкохол, 100% Гордон.

Содржи не повеќе од 0,015% ABV.