Горско 0,5l лименка

45 ден

Горско 0,5l е висококвалитетно пиво пакувано во практична лименка со обем од 0,5 литри. Ова пиво се истакнува со својата изразителна златиста боја и богат аромат на свежи хмелови ноти и малц. Секој замах од Горско 0,5l одразува сочен и интензивен вкус, каде слаткината на малцото е балансирана со пријатната горчливина од хмелот.

Состојки:
1. Вода: Како основна состојка, водата придонесува за свежината и чистотата на вкусот на пивото.
2. Јачмено малцо: Малцото придонесува за телесноста и слаткината на вкусот, креирајќи го карактерот на пивото.
3. Хмел: Хмелот додава горчливина и арома, што го прави вкусот на Горско пивото богат и комплексен.

Горско 0,5l е одличен избор за уживање во квалитетно пиво во секоја прилика. Неговата практична лименка го прави идеален за носење на пикник, на патување или за уживање дома.