Grey Goose 0,7l

2,290 ден

Gray Goose е резултат на апсолутна решеност да се создаде француска вотка за разлика од која било друга.

Изразено во шишето Gray Goose® е суштината на најдобрите состојки од Франција; мека зимска пченица од и околу Пикардија плус чиста изворска вода од Генсак во регионот Коњак, негувана и заробена од поле до шише во ексклузивен процес дизајниран и контролиран од извонредните вештини и посветеност на нашиот мајстор за визби Франсоа Тибо.