Vermut Martini Fiero 6/1l

839 ден

Martini Fiero е современ прием на вермут кој комбинира цитрус, горко-сладок портокал, остри бели вина за вкусови кои совршено се комбинираат со тоник.

Фиеро е италијански збор – изведен од латинскиот ферус, што значи див или нескротлив – што се преведува како жесток и ја означува смелата боја и вкус на пијалокот