Ликер Villa Cardea Amaretto 0,7L 25%

549 ден

Автентично италијанско амарето со класичен и истакнат вкус. Бадемов ликер во боја на килибар, кој се смета за светски стандард, добиен од комбинација на најквалитетни состојки на: бадеми, ванила и овошје. Вила Кардеа е прекрасна куќа опкружена со лозје кое било основано во 18 век во Ломбардија, Италија, и денес го носат нејзиното име најтипичните италијански видови на ликери, како и класичните Битери и Аперитиво.

Состав: aлкохолен дестилат од семки од бадем и овошје.

Алкохол: 25%.

Зафатнина(во литри): 0,7Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Земја на потекло: Италија.