Villa Cardea bitter 0,7l 25%

689 ден

Современите методи на производство на вотка ја прават оваа врвна хрватска вотка многу мека и нежна. Во 2019 година, шишето беше редизајнирано и вклучено во пијалоците со најдобар сооднос цена/квалитет. Зачинет со арома на шумско овошје.