Viski Teeling small bach tuba 0,7 46%

1,560 ден

Водечкиот израз од Даблинскиот Teeling, ирското виски Small Batch е направено со мешавина од виски од слад и зрнести виски, првично одлежени во екс-бурбонски буриња. Прекрасно со целосен вкус, со многу свежо овошје, кремаста ванила и живи ноти за зачини за уживање.