Vodka Grey Goosе 6/1l 40%

3,580 ден

Пакување од 6 шишиња сива гуска од 1 литар
Премиум вотката Grey Goose е создадена со користење само на најдобрите француски состојки.
Двете состојки со едно потекло на вотката сива гуска се зимска пченица од Picardie и изворска вода од Gensac-la-Pallue.
Меката зимска пченица што се користи во водката од сива гуска е истата висококвалитетна пченица што се користи во познатите француски лебови и колачи.
Водата што се користи во сивата гуска природно се филтрира низ подземниот варовник толку длабок што е недопрена од загадувачи.
Двете состојки на водката од сива гуска може да се следат од поле до шише.