Врвен квалитет

Максимално уживаj со American Aviator филтрите

Classic

King Size филтри

Regular

Филтри 6mm. 8mm

Maker

Машинка за полнење

Paper

Хартија за ролање

American Aviator филтер туби со регуларна големина

Регуларна големина или XL

Должина 84mm, дијаметар 8mm

Лесно полнење

200 филтер туби во кутија