Fresh & Tasty Bakery every day

ЛИДЕРИ ВО МАЛОПРОДАЖБА

Со долгогодишното искуство денес сме лидери во малопродажбата и застапници на странски брендови


Над 15 локации на територијата на
Скопје!

01

НАЈЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА НА СВЕТСКИ БРЕНДОВИ ВО ГРАДОТ!

Над 15 локации, во секое маало, достапни до вас! Нашите М1 Киосци може да ги најдете во општините Центар, Аеродром, Кисела Вода, Ѓорче Петров и Гази Баба, а во иднина целиме и кон проширување на нашите локации во општини надвор од Скопје. Во склоп на Tollaks се наога и маркетот Polo Market.

Најголем избор на алкохол

02

Голема палета на производи

Нудиме широк асортиман на производи од најразлични производители за поволни цени. Покрај стандардните производи, на рафтовите на М1 може да најдете алкохолни и тобако производи, лото тикети, lego и burago играчки итн.

M1 Media

Во склоп на Tollaks се наога и М1 Media, специјализирана продавница за странски и домашни списанија и весници, влезници за најразлични настани како спортски натпревари и концерти, а може да вршите и трансфер на пари со MoneyGram.
Секогаш повеќе!

Пијалоци иконка

Пијалоци

Грицки

Грицки

Ваучери

Ваучери

Лотарија

Лотарија

Цигари

Цигари

Списанија

Списанија

Погледнете ги

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

Погледнете ги

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

КЛИКНЕТЕ НА БРЕНДОТ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Corporate & Weddings

Baking Special Moments

International Bakery

Corporate Events

Private Dining Hall

Weddings & Parties

M1 Tollaks

Со 2 нови локации

m1-nova-lokacija

Тафталиџе, Скопје

Улица

Московска, Тафталиџе

Работно време

09:00 AM – 18:00 PM

london-bk

London

Call Us

1.800.458.556

Open All Week

9:00 AM – 6:00 PM

Tollaks одвнатре

Во Tollaks киосците ќе најдете широк асортиман на пијалоци и на брендовите кои ги застапуваме

Tollaks одвнатре

ГАЛЕРИЈА

Во Tollaks киосците ќе најдете широк асортиман на пијалоци и на брендовите кои ги застапуваме

Бидете дел од нашиот тим

Бидете дел
од нашиот тим

Испратете го вашето CV на:
contact@tollaks.com