Fa сет

299 ден

Претворете го времето на туширање во мистичен момент. Дозволете му на вашиот ум да избега со заводливиот мирис на страст цвет со овој гел за туширање кој ќе ја остави вашата кожа ароматизирана, мека и мазна. Део спреј со освежителен мирис и технологија No-Stop Fresh која овозможува 48 часовна заштита. Не остава траги на облеката. Без алуминиумски соли.