OSHEE

OSHEE е бренд за активни луѓе.
Меѓу нив има луѓе кои се занимаваат со разни спортови, било од хоби или професионално, како и сите оние кои ги следат актуелните трендови во животот. OSHEE е лидер на пазарот за функционални пијалоци во Полска. Инспирира, мотивира за акција, физичка активност и здрав начин на живот. Го става во центарот на вниманието одличен производ, кој ги исполнува очекувањата на најпребирливите клиенти.
OSHEE е еден од најпрепознатливите брендови во Полска, а нашите производи ги освојуваат и странските пазари. Размислувајќи за производите, секогаш го имаме на ум задоволството на клиентите. Се грижиме за нашиот дизајн како никој друг. Со интерес ги гледаме најновите трендови и го одземаме она што е најдобро, без да си создаваме никакви ограничувања.

OSHEE се луѓе со страст и искуство, кои ги поддржуваат сите оние кои сакаат да ги надминат предизвиците во својот живот. Затоа, брендот поддржува спортски настани и организации кои инспирираат и носат надеж за подобра иднина. Бараме поединци и институции кои ги следат таквите вредности во животот и ги мотивираме на социјалните мрежи, каде спроведуваме активности за поддршка на амбициозните спортисти аматери. Така, користењето на производите на OSHEE стана манифест, синоним за да се биде активен, не само во реалниот, туку и во виртуелниот свет.

Комбинацијата на трендови, физичка активност и отворен ум се карактеристични карактеристики на светот на OSHEE, чиј негуван слоган е:
Живеј, Бори се, Победи!

OSHEE

isotonic drink • vitamin & natural drinks

ENERGY

RECOVERY

VITAMINS

ELECTROLYTES

BOOSTER

NO PRESERVATIVES

 

REFRESH

WITHOUT SWEETENERS

NO PRESERVATIVES

NO ARTIFICIAL FLAVORS

WITHOUT SWEETENERS