Дали си посветен, одговорен и соработлив? Придружи ни се во тимот!

T

ollaks е компанија чија главна дејност е малопродажба на стоки преку киосци распространети низ Скопје.

Tollaks вработува професионалци од областа на малопродажбата. Нашите вработени се луѓе кои се секогаш подготвени со својот труд, знаење и искуство да излезат во пресрет на барањата на потрошувачите. За возврат ние им обезбедуваме можности за обука, личен развој и напредок во кариерата, во пријатна атмосфера со изразен тимски дух.

Одлични услови

Нудиме одлични услови за работа во нашата компанија

Отворени позиции

Погледнете ги отворените позиции за вработување

Продавач

Киоск 23

Локација: Кисела Вода

what does the recruitment process look like?

Спремни за аплицирање?

Пополнете ја формата со потребните информации и нашиот тим ќе ги ревидира.