Контакт

Доколку сакате да нè контактирате за прашања или соработка искористете ги информациите подолу или пополнете ја формата па во најбрзо време ќе ви одговориме.

Е-маил

info@tollaks.com

Тел. број

+389 72 310 990
+389 70 220 882

Контактирајте нè

За да не контактирате пополнете ја формата подолу

  Контакт

  info@tollaks.com

  Кариера

  info@tollaks.com

  Следете нè

  НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ