Tikves Roze 0,75l

259 ден

Ова полусуво вино, традиционален спој на две локални сорти – Вранец и Кратошија – ја гаси жедта на секоја прослава. Со своите цветни ноти и мириси на малина и јагода, нашата Roze дава пријатен, добро избалансиран и освежувачки вкус во сите ваши прилики.