Alexandria 0,75 Црвено класик

319 ден

9% Off

Сувото црвено вино, со својата темноцрвена-рубин боја, носи овошна арома со траги од рибизли и вишни. Со свое полно балансирано тело и долг финиш, тоа претставува вистинско уживање за сетила, одраз на извонреден квалитет и мајсторство во винопроизводството.