Bottega Rose 0,2l Gold Prosecco Spumante

209 ден

Bottega Rose Gold Brut е 100% Pinot Noir Prosecco, пенливо вино, од Ломбардија во Италија. Ладната клима и ридскиот терен го прават идеално место за производство на пенливо вино. Оригиналното пакување навистина го карактеризира ова шише, претворајќи го во престижен подарок.