JP Chenet Ice Edition 0,75l

359 ден

JP Chenet Ice Edition Blanc е полуслатко пенливо вино во кое треба да се ужива ладно со коцки мраз. Ова пенливо вино е прекрасно освежувачко. Најдобро е да уживате со пилешки јадења. Покрај тоа, може да се ужива како лесно, освежително десертно вино со пита или сладолед. Алтернативно, уживајте во него како аперитив.