Domaine Lepovo Chardonnay 0,75l

1,950 ден

 

“Domaine Lepovo Chardonnay 0,75l е вино кое одразува есенцијата на македонското тероар и мајсторството на Домеин Лепово. Ова вино, изработено од избрани грозја од сортата Шардоне, ја претставува вистинската елеганција и финеса во секоја чаша.

Преку своите изразени ароми на зрели праски, круши и ванила, ова вино ве пренесува на патување низ сочните виноградни лози на Домеин Лепово. Неговата сочна текстура и облик, со сочни вкусови на екзотични плодови и долг финале, го прават идеален избор за уживање на специјални прилики или за секојдневно уживање. Domaine Lepovo Chardonnay 0,75l е вино што го одбирате кога барате нешто што едноставно е фантастично.”