Babuna Бело Тиквеш 0,75l

999 ден

Babuna Бело Тиквеш 0,75L

“Babuna Бело Тиквеш 0,75L претставува врвот на македонско винарство, преточено во секоја капка во чашата. Ова вино ја носи душата и културата на Тиквешкиот регион, карактеризирано со богатство на ароми и изразен вкус. Со својата свежина и живост, Babuna Бело Тиквеш ги пленува сетилата со ароми на зрели тропски плодови, сочни јаболка и свежи цитруси. Неговата чиста и благородна природа го прави идеален избор за уживање на топлиот летен ден или за споделување во пријателско околувам.”