Alma Azul Sparkling 0,75l

615 ден

Alma Azul Sparkling 0.75L

Alma Azul Sparkling 0.75L е вино на радост и прослава, што во секоја чаша носи свежина и радост. Ова пенливо вино одразува светлата и игрива страна на животот, со својата блескава бистрина и восхитувачки меурчиња. Неговата освежувачка и плодна арома на семејство на тропски плодови и свежи цитруси ќе ве пренесе во топлите, сончеви денови на есенција и уживање. Со својата весела и привлечна природа, Alma Azul Sparkling 0.75L е идеален избор за секое призабавување и моменти на споделување.”