Domaine de la Baume Sauvignon 0,75l

540 ден

Во стаклото, Les Mariés Sauvignon Blanc од Domaine de la Baume покажува светло бледо жолта боја. До носот, ова бело вино Domaine de la Baume ги прикажува сите видови грејпфрут, кумквати, розов грејпфрут, грејпфрут и лозје праска. Како тоа да не е веќе импресивно, стареењето од нерѓосувачки челик додава камења и шумски под загреани од сонцето.