Barovo White 0,75л

1,950 ден

Barovo White 0,75л

“Barovo White 0,75л претставува вино со карактер, сочност и изразит вкус, што ја носи силата и убавината на македонските виноградни лози. Ова вино е креирано со многу внимание и стручност, со секој залог кој го претставува резултатот од уметнички процес на производство.

Со своите свежи ароми на тропски плодови, цитруси и нежни цветни ноти, Barovo White пренесува чувство на живост и радост на вашата чаша. Неговата свежина и баланс го прават идеален избор за уживање во топлите летни денови или за споделување со пријателите околу трапезата. Barovo White 0,75л е вино што не само го задоволува вашето вкусно чувство, туку и ја прославува богатата винарска традиција на Македонија.”