Alexandria 0,75 Бело вино класик

349 ден

Полусуво бело вино со зеленикаво-жолта боја, карактеристичен мирис на мед и свежина од цитрусно овошни ароми, комплексен цветен вкус со карактеристичен сладникав последователен вкус.