Големиот американски бренд Laffy Taffy Candy конечно и кај нас! Прво забава – после џвакање! Екслузивно во М1, карамелите на Laffy Taffy со вкус на јагода, јаболко и цреша. Кон кој овошен вкус би посегнале? 😋