Merci чоколада 250g

319 ден

8 видови избрани чоколади специјалитети. Стапчиња чоколадо завиткани во златни парчиња хартија е избор на најдобрите и најпопуларните вкусови.Млечно чоколадо исполнет со крем од лешник ; процент на какао делови во чоколадо 32% мин. Млечна чоколада; процент на какао делови во чоколадо 32% мин. Млечна чоколада со лешници и бадеми; процент на какао делови во чоколадо 32% мин. Млечно чоколадо исполнет со пралина од крем; процент на какао делови во чоколадо 32% мин. Темно чоколадо; процент на какао делови во чоколадо 45% мин. Темно чоколадо исполнет со марципан; процент на какао делови во чоколадо 50% мин. Темно чоколадо исполнет со крем од темно чоколадо;процент на какао делови во чоколадо 50% мин. Млечно чоколадо со вкус на кафе; процент на какао делови во чоколадо 33% мин. Состојки Шеќер, путер од какао, какао маса, полномасно млеко во прав, растителни масти, лешници, бадеми, екстра млеко во прав, лактоза, сува материја од сурутка, матеница во прав, путер, декстроза, обезмастено млеко во прав, намалување на какао, емулгатор : лецитин (соја), фруктоза, гликозен сируп, кафе, сируп, инвертен шеќер, зачини, сол.Сите видови може да содржи ореви, бадеми, кикирики, други ореви и јајца трага.