Февруари е месец на нови брендови во асортиманот на М1 киоск! 🥰 Fluffy Stuff шеќерната волна е спакуван во вреќичка од 28g, отпорна на влага, совршено вакумирана со најсовремена техника на производство која го прави овој десерт мек и неодоливо вкусен кога и да одлучите да го отворите пакувањето! 😋💌