Совршениот аператив и срцето на популарниот Аperol Spritz по ЕКСТРА ЦЕНА во М1 киоск. 🔖 Aperol 1L – фузија од скапоцени состојки, многу билки и корени во совршено избалансирана комбинација. 🍹 Акцијата важи до 31.03.2024 или до потрошување на залихите ⏰