Прв поканет на вашата следна забава е… мајмунот? 🐵
🍸 Ако мислевте дека досегашните забави биле интересни, Monkey Shoulder ќе го промени тоа.
Секоја чаша Monkey Shoulder виски е приказна за себе – ароматична, балансирана и сочна со извонреден спој на мед и ванила – совршенa самa по себе или во коктел.
А да не го заборавиме и додатокот – цедалка за коктели!
Отсега, правењето коктели нема да биде само недостижна желба, туку јаве кое ќе го живеете секој викенд.🍹
А мајмунот ќе биде со вас, подготвен да вмеша прсти каде и да треба 👀
Цеди и пиј со Monkey Shoulder по поромотивна цена од 2099мкд само во киосците на М1.