Basker viski 0,7l

1,490 ден

Basker е вистинска икона, препознаена како репер за сите други луксузни мешавини на виски. Создаден е од виски со минимална старост од 12 години, од сите четири страни на Шкотска. Johnnie Walker Black Label има непогрешливо мазен, длабок и сложен карактер. Впечатливо виски кое се нуди во секоја прилика!