Beefeater dzin 24 0,7l 45%

1,985 ден

Beefeater 24 може да се пофали со уникатен спој од 12 природни ботанички состојки кои создаваат сложена и хармонична арома, истовремено воведувајќи богат, мазен баланс на фини вкусови на непцето.
Зголемени ботанички состојки и зголемен процес на дестилација.