Бехеровка +2 чаши 0,7л 38%

590 ден

Бечеровка е традиционален чешки пијалок кој ги освои срцата на познавачите ширум светот благодарение на својот уникатен рецепт и исклучителниот вкус. Оваа инфузија е направена од мешавина на билки, корени, зачини и ароматични растенија, што и дава свеж и благ вкус со благи ноти на горчина, од кои три четвртини се донесени во Чешка од целиот свет, а остатокот. се собираат исклучиво во регионот Карлови Вари. Уникатниот рецепт за тинктурата се чува во најдлабока тајна