Baileys irish cream 0,2+mersi cokolado

399 ден

Baileys Original Irish Cream е број еден ликер во светот, и истиот има освоено повеќе медали на натпреварот во Сан Франциско World Spirits од која било друга марка ликер, и добива медал секоја година од 2003 година