Brazanov Artizan vranec 2017 0,75l

1,625 ден

Содржи 15% алкохол, без остаток на шеќер и без адитиви. Во производствениот процес користиме само одбран квасец и минимална количина на калиум метабисулфит. Виното не се филтрира.