Gordion amber rakija 0,7l 43%

1,090 ден

„Gordion Amber Rakija 0.7L 43%“ е врвна српска ракија, традиционална овошна ракија, позната по својата килибарна боја и мазен вкус. Со волумен на алкохол (ABV) од 43%, нуди совршен баланс на силата и вкусот. Очекувајте богати ароми и вкусови добиени од внимателно одбрани овошја, веројатно вклучувајќи сливи или грозје, дестилирани со традиционални методи. Гордион Килибарна Ракија е разноврсна алкохолна пијалок, кој се ужива уредно како дигестив или се користи како основа во коктели, ветувајќи прекрасно искуство за љубителите на фини жестоки пијалоци.