vino Cabernet souvignon perfect choise 0,75l 2015g

790 ден

Нашиот Cabernet Sauvignon Perfect Choice е фантастичен производ од регионот Тиквешија. Ова вино е со полно тело и темно рубин црвена боја. Станува збор за симфонија на ароми: џем од ванила, какао и црна слива, кој е присутен и во вкусот. Одлежено најмалку 6 месеци во четири различни видови дабови буриња, во устата, неговиот енергичен вкус и прекрасното тело завршуваат со сложена и исклучително долготрајна завршница. Развиена во година на исклучителен гроздобер со ограничено производство, тоа е можност што не треба да се пропушти. Чиста рапсодија на вкус!