Vino kapina 0,75l

ден

,,Вино Капина”  се однесува на бренд  тип на вино, но без повеќе контекст, предизвик е да се обезбедат конкретни информации. Можно е „Капина” да биде име на винарија, специфична мешавина на вино или сорта на грозје.