Vino Pivka Chardonnay 0,75l

245 ден

Виното Шардоне се произведува од грозје Шардоне. Има многу интензивни и силно изразени зелено-жолтеникави нијанси и е проѕирен со силен одраз на стаклените рабови. Неговиот вкус има многу развиени ароми на медитеранско овошје. Слатка и продолжена и мазна завршница се чувствува во устата.