Vodka Baltic 0,1

65 ден

Baltic Vodka е вотка произведена од домашната компанија Swisslion Takovo. Главната состојка на овој силен алкохолен пијалок е рафиниран етил алкохол од исклучиво жито потекло, со врвен квалитет.