Vodka Eristoff 6/1,00 37,5%

899 ден

Препуштете се на извонредниот вкус на Eristoff Vodka , вотка со врвен квалитет која е прецизно изработена до совршенство. Овој иконски дух е познат по својата мазност, чистота и исклучителен карактер.